И животните се кријат од дожд! (фото)

Љубителите на животни создале симпатични фотографии… како животните се кријат од дожд. Погледнете, ништо не губите, само може да добиете насмевка на вашето лице…

 

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.