Видео: Јога за љубителите на вино

Ако сте љубители на виното и сакате да останете во форма со јога, тогаш следното забавно видео ќе ви покаже како може да ги комбинирате двете задоволства.

Да видиме!

Share Button

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.