Маскенбал журка

Овој петок, бидете дел од незаборавната и несекојдневна МАСКЕНБАЛ забава во култниот клуб “Opera Pub” со “R’N’C Band & LENA” Побрзајте и резервирајте во дефинитивно најдобриот нов клуб во градот!
***резервации на тел: 078 449390***

dare

dare

Уредник на муабет.мк