И музиката свети

ФЕНЕР е фестивал создаден за да ги радува децата. Ние оваа година во име на пораст на општата радост решивме да го прошириме тимот на радувачите. Ве покануваме Вас драги, музичари, бендови, сонувачи, да будете дел од концертот И музиката свети. Секој учествува со по една детска песна, и ќе ни биде многу драго, ако ја отсвирите со инструменти-детски играчки. Ајде да си играме ! Ве молиме пријавете го вашето учество најддоцна до 14 ти декември на budenteatar@gmail.com

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.