Четврток во Јавна Соба Контра план

Rock музика, одлични вокали и многу позитивна енергија!
На 15ти шизиме со Контраплан ~

Резервирајте си конопои и уживајте со бендот!
02 6092650, contact@publicroom.org или преку https://rezerviraj.mk/detali-za-nastan/chetvrtok-vo-javna-soba-5oEyU

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.