ДА ГО ПОЗДРАВИШ И ДА МИ ГО БАЦИШ

Почитувани,
Изведбите ќе бидат на
18.12.2106
и 19.12.2016

Резервирајте на 02 3115 225( билетарата на МКЦ), или пишете на bileti@mkc.mk

Цената на билетот е 300 денари

Играат:

Бојан Кирковски

Ненад Митевски

Наташа Петровиќ

Симона Спировска

Режија:

Билјана Радиноска

Плакат:
Фотографска реплика на делото ,,Црвен врисок”, на Ана Скјавело, во соработка со Ребека Море( Торино, Италија); Интернационален саем на современа уметност- Паратисима Скопје, специјален проект ,,UndeRadio” – Уметноста е секогаш во право

Дизајн:
Магдалена Дилевска

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.