Предновогодишен базар 20-ти декмеври

Почитувани

Концепт 37 ве поканува на Предновогодишен базар на кој ќе може да ги најдете совршените подароци за празниците.

Учесници:
https://www.facebook.com/emellephantski/
https://www.facebook.com/gligor.kuzmanovski
https://www.facebook.com/karlo.horvat.7
https://www.facebook.com/bulberry.dina/
https://www.facebook.com/nikulecpopupstore/
https://www.facebook.com/le.renard.noir/
https://www.facebook.com/studioATAMI/
https://www.facebook.com/AlmArtJewelry1/
https://www.facebook.com/filigranika/
https://www.facebook.com/MightyJewelry/
https://www.facebook.com/Aleksandra-Zinovski-Vilić-Crafty-Corner-Accessories-345242372286793

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.