Предновогодишно дружење во ТРИ

Оваа сабота, како дел од Зимскиот фестивал на книгата кој секоја година се одржува во книжарниците ТРИ, ве покануваме на заедничко дружење со нашите омилени домашни автори: Коста Петров, Винка Саздова, Игор Џамбазов, Марија Јанеска, Весна Бејби Петрушевска и Владимир Ристевски.

Поттикнати од реакциите на нашите читатели, кои секојдневно ни ги испраќаат своите реакции и импресии од новата книга на Коста Петров – „Никој не рече дека ќе биде лесно “, организираме неформална, втора промоција, на која сите ќе имаат можност да добијат посветен примерок, лично да се запознаат и ги споделат своите впечатоци и искуства директно со Коста.

Во нашата книжарница, исто така, ќе имате можност да поразговарате и со Весна Бејби Петрушевска, чиј роман-првенец е еден од најпродаваните оваа есен; да дознаете дали Марија Јаневска подготвува нешто ново, да чуете некоја интересна животна приказна на неповторливиот шоумен Игор Џамбазов и лично да се запознаете со Владимир Ристевски, авторот на „Исповеди на еден психотичен ум“.

Ве очекуваме ова саботно претпладне да ја заокружиме уште едно поглавје со незаборавна дружба со нашите омилени автори.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.