Помошниците на Дедо Мраз

Повелете на предновогодишна модна дружба со дизајнерките Евгенија Зафировска и Магдалена Таневска во Концепт на 25 декември (недела) од 13:00ч до 19:00ч.

Настанот ќе биде од продажен карактер. Ќе имате прилика да ги пробате и купите новите колекции на дизајнерките како и избор на многу други модни парчиња и аксесоари направени спрецијално за настанот.

Како третиот помошник на Дедо Мраз, ќе ни се приклучи Ellies Art со нејзиниот уникатен и впечатлив накит израборен од жица.

Концепт – 25 декември – изложба од продажен карактер – бидете им Дедо Мраз на вашите најблиски.

Дел од средтсвата од продажбата ќе бидат донирани во хуманитарни цели.

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.