МКЦ Најавува: BERNAYS PROPAGANDA

Дечки, по повод РОДЕНДЕНОТ и 10 години од првиот концерт на BERNAYS PROPAGANDA, во периодот од 20 јануари до 23 јануари, за секои три купени билети следува еден гратис.
Побрзајте и се гледаме на концерт 🙂

Facebook Comments
dare

dare

Уредник на муабет.мк