Сабота во Јавна Соба

Саботна вечер посветена на уживање во добар блуз ~

Ни свират: Сашо Ѓорѓиевски- вокал и усна хармоника, Никола Петровски- гитара, Горан Поповски- тапани, Марио Рудан- бас.

Направете си резервација на 02 6092650, contact@publicroom.org

dare

dare

Уредник на муабет.мк