31 Јануари Клеопатра балет

КЛЕОПАТРА Балетски спектакл / CLEOPATRA Ballet 31.01.2017 20.00ч.
Билетите се во продажба на Билетарница на МОБ 02/ 3118 451, ЈУГОТОН ГТЦ 1-кат и онлајн на www.mob.mk и www.karti.com.mk
Tickets available online www.mob.mk
Светска премиера / World premiere
25 години уметничка дејност на Александра Мијалкова – Примабалерина
www.mob.mk
„Чувството во живо… во ново руво„

dare

dare

Уредник на муабет.мк