The Beatles by Two Generations

Tribute performance by Two Generations…

Marko Chvarko – клавијатури и вокал
Kristijan Ginoski – гитара и вокал
Darko Medarski – гитара и вокал
Дејан Митровић – бас гитара и вокал
Elena Cadikovska – тапани и вокал

Влезници на врата – 100 ден.
Резервации: 6090 606.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.