Денот на Љубовта и Виното во Паб Комедија

ВИНО, бидејќи ни една ЉУБОВ не започнала со јадење на салата!!!

DJ Александар Јорданов!!!
старт: 21:30 часот

Резервации:
078837725
070242875

dare

dare

Уредник на муабет.мк