За ТриЛентајн со Љубов со Bojana Fabel

Љубовно колку и Трифунско :)… jazzy празнично дружење…
Bojana Fabel Trio Live@MKC
Bojana Fabel – Vocals
Ivan Bejkov – Bass
Filip Dimiškovski – Piano
Задолжително резервирајте на 02/6090 606!!!

Facebook Event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.