Колку е голем Волксваген?

Во ова видео ќе се види колку е голем фолксваген, под оваа фабрика се произведуваат уште Ламбурџини, Бентли, Бугати и Порше. Ова клипче е склопено од ColdFusion каналот

на Youtube. Името Волксваген преведено на англиски значи People Car на македонски Кола на луѓето.

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.