15-ти Април Куп на Македонија 2017

Куп на Македонија 2017
Првенствен, Квалификационен, Традиционален натпревар (30 години) во Бодибилдинг, Фитнес, Бикини-Фитнес, Боди-Фитнес Бодибилдинг Класик, Физик, за мажи и жени, јуниори, сениори и ветерани.
Натпреварот ќе се одржи на Скопското сајмиште, хала 3, во Скопје. Почеток 19:00 часот.

Facebook Event

dare

dare

Уредник на муабет.мк