Танц Фест 2017 КОЖА во Велес

Не пропуштајте!
На 24ти април во театарот Џинот во Велес!
Новиот танцов перформанс на Рисима Рисимкин, заедно со Киселичка и Данчевска.
Бидете во кожата на танчерите од Скопје танцов театар и погледнете го современиот танц од агол кој до сега не бил претставен во регионот, само на
ТАНЦ ФЕСТ 2017
Биди свој!

Facebook event

Share Button
dare

dare

Уредник на муабет.мк

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена.