Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017, искористи ја можноста да се пријавиш на Прв до врв 2017 по намалена цена од 250 денари со внесување на твојот маратонски број од било која од трките.

Повеќе информации на следниот линк

dare

dare

Уредник на муабет.мк