Предлог на Игор од Швајцарија

Здогледав вчера некој пост на Facebook кој го шеруваше еден колега! Го отворив и викам чекај да го објавам повеќе читатели да го прочитаат и да искоментираат што мислите за оваа идеа на Игор Цветановски:

Се сметам за еден од нај способните во Швајцарија за Абдихтунг,Дихтување на објекти кој се под вода.
Стојам на располагање 24/7 на било која влада без разлика на политичките бои!
Ова се однесува посебно на Министрите за култура кој треба да ја заштитат оваа црква која претпоставувам дека е со фрескописот од мојот мијачки ген правена.
Све ова ви го нудам бесплатно за својата вера кој моите претци ме учеа да ја негувам!
Ајде Народе сооделете го ова може ке ми помогнете да ја спасам јас и вие споделете ве молам.
Игор Цветковски
https://rascor.com/de/

dare

dare

Уредник на муабет.мк