Известување за настан по повод празникот Илинден

Ве известуваме дека на ден 01.08.2017 по повод празникот Илинден, во организација на ЈУ КЦ Александар Македонски и под покровителство на Град Скопје ќе се оддржи концерт на камерен оркестар под палката на диригент Бисера Чадловска и солистот Весна Гиновска Илкова,     Концертот ќе се одржи на плоштад Македонија со почеток во 20.30 часот

Facebook Comments
dare

dare

Уредник на муабет.мк