25 факти кој ќе ве заплашат и изненадат

“Модерната наука кажува: ,,Сонцето е минато, планетата земја е сегашноста, месечината е иднината”.

Блескавата маса потекнуваме, и во смрзната маса ќе се претвориме.

Законот на природата е безмилстен, брзо и неодоливо сме спремни на катастрофа.”

Никола Телса

dare

dare

Уредник на муабет.мк