Промоција на „ИДОТ И Супер-Егото“ од Марија П. Конеска

Ве поканувамe на промоцијата на  промоција на  стихозбирката „ИДОТ И СУПЕР-ЕГОТО“ напишана од Марија П. Конеска.Промоцијата ќе се одржи на 02 Декември во Кашмир Caffe во 19.00 часот.
Рецезенти: Виолета Сековска и Симеон Лихвинцев,
Модератор: Тања Камчевска,
Музика: Владо и Лени (латино, канцони, евергрини … )
Благодарам на вашето присуство!

dare

dare

Уредник на муабет.мк