Мечето Бора ги предизвикува сите да ја искористат моќната нега која ја нуди

Награден предизвик на Бора во 10 Тинекс маркети низ Скопје Бора ја започна приказната во Македонија со поддршка за ЈЗУ

Share Button
Повеќе

BRYAN FERRY ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА- 9 СЕПТЕМВРИ 2018!

Драги пријатели, Со задоволство ве информираме дека човекот наречен King of the coo

Share Button
Повеќе

We Will Rock You

Град Скопје, Градски летен парк, Македонска филхармонија и Младински културен центар, го најавуваат најголемото

Share Button
Повеќе

Театар комедија ве кани на ,, Гола Месечина”

Меѓународен театарски фестивал на комедијата „Гола месечина“ кој започнува утре 18.06.2018 и трае до 24.06.2018 за повеќе информации на официјалната

Share Button
Повеќе

Еве зошто Tesla Model 3 е нај интересната кола

Tesla Model 3 е нај возбудливата кола за 2017-та може да се каже и 2018-та.

Share Button
Повеќе

Вечер на поезија со Лидија Димковска – СОФ 2018

#слушајгосрцето и дојди на вечер на поезија со Лидија Димковска – македонски поет, прозаист, есеист, теоретичар на

Share Button
Повеќе

Doodle challenge Dreadpen and Vinyl 20/06/2018

Со David Ristevski – Dreadpen во еден неформален муабет дојдовме на идеја да организираме еден doodle challenge. Идејата е следна ќе оставиме

Share Button
Повеќе

Avec l’amour – кино на отворено (повторно!)

Драго ценето летно парк друштво –

Share Button
Повеќе

Концерт на Daddo Dganit и Heftsiba Zer Aviv – Израел

Официјално отворање на „Скопско лето 2018“ на првиот ден на летото и светскиот ден на музиката „Fete de la Musique“

Share Button
Повеќе