Новата регионална телевизија, Канал Визија, внесува јасен фокус во информирањето на граѓаните

Како локален канал кој започна со работа пред 10 години со навремено, точно, објективно и непристрасно работење сега расте на

Share Button
Повеќе

Самсунг го претстави изданието на Галакси С9 и Галакси С9+ во нијанса на Златно Изгрејсонце!

Нова, живописна боја се приклучува кон Галакси семејството, креирајќи уште повеќе можности за персонализација за потрошувачите Сеул, Кореа – 21.

Share Button
Повеќе

Малиот Принц – Детска претстава со сенки

Изведбите од 18.30ч. и 20.00ч. Се РАСПРОДАДЕНИ. 

Share Button
Повеќе

Завршна презентација – #Inno4Edu

#Аплицирај за гостин на: goo.gl/7Mwmy8 #Краен рок: 21.06.2018, 12:00, пладне Ни причинува особена чест и задоволство да ве поканиме да ни се придружите

Share Button
Повеќе

Stella: Женска Менторска Мрежа

Ментроската поддршка е клучна за академскиот, професионалниот и животниот развој.

Share Button
Повеќе

Слушаме француски шансони со Фросина

„Жив ѕид“ е мултимедијален настан, на кој главно се зборува за литература, но и за многу други нешта поврзани со

Share Button
Повеќе

Soak The Sun Pool Party Со DJ Деловски

Одличен Четврток за добра забава во Summer Vibes Bar & Pool со големи промоции на нашите коктели

Share Button
Повеќе

Денеска Монистра на Скопје Стрит Фестивал 21ви Јуни

Велат: “Како што е дома, никаде на светот не е”! Така ни е и на нас.

Share Button
Повеќе