Заштеда на енергија на Автопат во Норвешка

На автопатот 155 измеѓу Нес и Холе, поставени се 220 сензори за уличното светло.

Share Button
Read more

FUNK SHUI со нова песна

Ви ја испраќаме новата песна на македонскиот супер бенд FUNK SHUI, со наслов „Стаклени нозе“, како најава за новиот албум

Share Button
Read more

„ЅВОНА“- ПРВИОТ СИНГЛ НА КАРОЛИНА ОД ПРЕТСТОЈНИОТ АЛБУМ!

Со задоволство сакаме да Ви ја најавиме новата песна на Каролина „Ѕвона“, која претставува нов сингл од претстојниот албум,

Share Button
Read more

Дејан Лилиќ, Викторија Лоба и Филип Божиновски ги изработија своите Божикни ѕвезди

Откако минатата недела Ви го покажавме единственото место во Македонија каде што се изработуваат Божикните пештери како еден од најубавите

Share Button
Read more

Кајмакоски и Андоновски во посета на Манастирот во Рајчица

На првиот ден од Божикниот пост преку кој православните верници ќе се подготвуваат за достојно да го пречекаат Божик.

Share Button
Read more

Tesla Roadster нај брзата и нај добрата кола во светот?!

16-ти Ноември, Илон Маск го презентираше Новиот Roadster

Share Button
Read more

25 факти кој ќе ве заплашат и изненадат

“Модерната наука кажува: ,,Сонцето е минато, планетата земја е сегашноста, месечината е иднината”. Блескавата маса потекнуваме, и во смрзната маса

Share Button
Read more

Justin Verlander и Kate Upton заксниле на сопствената венчавка Jimmy Fallon

Justin Verlander и Kate Upton се госни на Jummy Fallon, даваат добро објаснување за каснењето на сопствената венчавка.

Share Button
Read more

Завчера Елон Маск го претстави Tesla Semi и Roadster v2

Илон Маск на 16-ти овој месец, го претстави новиот долго најавуван камион (Tesla Semi),

Share Button
Read more