Хари Мата Хари и Елена Ристевска снимија песна

Совршена спојка на Македонската ѕвезда Елена Ристеска и поранешната Југословенска ѕвезда Хара Мата Хари,

Започна Националната Селекција на Млади Учесници за програмата ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО низ 64 земји

Во рамки на Организацискиот Комитет на Интернационалната

%d bloggers like this: