Фотографии од концертот на Gipsy Kings во Скопје

На 22 декември во рамките на второто издание на ALL YOU NEED 15 LOVE евентот

Share Button
Read more

GIPSY KINGS со новогодишен Greatest hits концерт во Скопје!

Со задоволство ве информираме дека е познато финалното шоу на Авалон Продукција за историски успешната концертна 2017 година во Македонија.

Share Button
Read more

Магијата на зимата фатена на Полска планина

Снегот е убав бел го чисти воздухот, но можете да признаете само на почетокот е убав кога паѓа.

Share Button
Read more

Куче и Маче кој сакаат да шетаат заедно!

Страствените туристи Синтиа Бенет и нејзиниот дечко си посвоиле куче во 2014-та го крстиле Хенри.

Share Button
Read more

Фотографии од убавините на преспанско езеро

Прекрасни фотографии од Преспа направени од фотографот Игор Мундишов.

Share Button
Read more

Самсунг Галакси Ноут8 представен во Македонија!

По светската премиера, Самсунг Галакси Ноут8 (Samsung Galaxy Note8) денес беше представен и во Македонија.

Share Button
Read more

Самсунг го претстави најновиот Галакси Ноут 8 телефон

Дизајниран е да помогне на корисниците во секојдневниот живот и работата со “бесконечен” екран, паметно “S Pen” пенкало како и

Share Button
Read more

Традиција, убавина и одличен натпревар: 31 Охридски пливачки маратон

31от Охридски пливачки маратон започнува на 19ти август.

Share Button
Read more

31от Охридски пливачки маратон на 19ти август ќе собере повторно врвни пливачи

На 19ти август, сабота, се одржува 31от Охридски пливачки маратон кој од 1962 година се случува во водите на Охридското

Share Button
Read more