Македонските учесници во проектот ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО на средба со Претседателот на Македонскиот Олимписки Комитет

Поддршка од Претседателот на МОК

Возбуда, радост и моќен звук – почна новото патување на Македонската филхармонија

Епскиот звук на Свитата бр. 2 од балетот „Лабин и Дојрана“ го означи свеченото влегување на Македонската филхармонија во својот нов дом.

Слики од домашни миленичиња кој се сликани како криминалци

Миленичињата не се ангели тоа е факт. Тие можеби ќе ви изгледаат слатки и невини

Дечкото заспал и не го исполнил ветувањето на својата девојка таа му се одмаздила

Наталија Вивер, рецепционерка од Англија.

Фотографии направени од еден пилот додека поминувал покрај бура!

Кога би биле пилот би можеле да видите многу убави работи. Доколку сте пилот во Јужна Америка,

Да ли се сеќавате на Том Андерсон? Основачот на MySpace.com

Да ли сте размислувале што се случи со ко-пронаѓачот на MySpace.com.

Владата на Индонезија инвестирала 22 467 долари во едно селце погледнете го резултатот

Кампунг Пеланги, е мало селце во Индонезија,

%d bloggers like this: