Да му помогнеме на Јоце Блажевски

Јоце Блажевски кој верувам сите го знаете него и неговата борба за да се издигне сам на свои нозе

Share Button
Read more

Македонија за прв пат дел од глобалниот општествено-одговорен проект наменет за деца: ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО!

Составена Македонската делегација која ќе ги прошири

Share Button
Read more

Scupini Romani ги прославуваат Розалии – празникот на розите

Центарот за научни истражувања и промоција на културата – ,,ХАЕМУС”

Share Button
Read more

Ветеринарите споделија слика која ќе ве растревожи

Дојде Велигден, знаете сите се фарбаат јајца,

Share Button
Read more

15-ти Април Куп на Македонија 2017

Куп на Македонија 2017

Share Button
Read more

1.500 натпреварувачки на Авицена Женска трка го втемелија здравиот начин на живеење

Во организација на Сојуз на Спортови на Скопје,

Share Button
Read more

Хуманитарна Underground свирка за Грицко

Како што повеќе знаете, нашиот другар и Underground борец Грицко

Share Button
Read more

Виз Ер Скопски Маратон и Авицена Женска Трка: Рушење на рекорди

За 4 дена традиционално ќе се одржи Авицена Женска Трка која

Share Button
Read more

Се обновува состојбата на едно од најстарите езера во светот

Се враќаат автохтоните видови поради подобрувањето на

Share Button
Read more