Џијан Емин ќе диригира на два концерти во Будимпешта во престижната сала МУПА

Македонскиот истакнат уметник – композитор, диригент и аранжер Џијан Емин, на 4 и 5 јануари ќе настапи како диригент на

Share Button
Read more

Office 365 за подобра едукација, настава и учење

Во Скопје Мериот Хотел од страна на 10-те финалисти на 365 challenge беа претставени придобивките од Office 365.

Share Button
Read more

Размрдај го ГТЦ!

Со особена чест сакаме да Ви го најавиме почетокот на она што планираме да значи заживување на еден од омилените

Share Button
Read more

Божиќен Концерт PMG Kolektiv vo Vinyl

PMG Kolektiv ќе отсвират пригоден божиќен концерт

Share Button
Read more

22 Места со срце се родија во Скопје

Од 27. до 29. декември ќе има 22 локации низ главниот град на Македонија, Скопје, кои ќе се претворат во

Share Button
Read more

Новогодишна журка во Магор! Нова е, добра ќе е!

После толку журки до превртување од играње. После толку познанства за цел живот. Симпатии, љубови, кратки караници,

Share Button
Read more

Новогодишни книжевни радости во Или-Или

Драги пријатели,

Share Button
Read more

Промоција на книга Скришна Посвоеност од Златко Бошевски

Златко Бошевски од Демир Хисар,работи во Дом на култура “ИЛИНДЕН”

Share Button
Read more

МНТ Супернова 2018, соѕвездие на добрата забава!

Нашата посада е подготвена! МНТ СУПЕРНОВА 2018, соѕвездие на добрата забава!

Share Button
Read more