Размрдај го ГТЦ!

Со особена чест сакаме да Ви го најавиме почетокот на она што планираме да значи заживување на еден од омилените

Share Button
Read more

Божиќен Концерт PMG Kolektiv vo Vinyl

PMG Kolektiv ќе отсвират пригоден божиќен концерт

Share Button
Read more

Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ

Концерт на Straight Mickey And The Boyz и King’s Peach во МКЦ. 28 декември (четврток), почеток 21:00.

Share Button
Read more

IDDQD утре во Епицентар

DDQD е шифра од познатата игра „DOOM” (1993).

Share Button
Read more

Влез во 2018-та со Antigone

31.12.2017 DJ Flooder Ana Malo Dusko Janevski Antigone [Token, Construct Re-form]

Share Button
Read more

Денска Новогодишна Забава

Рецепт за незаборавен пречек на 2018 =

Share Button
Read more

Дедомразовска трка 2017

Празниците се ближат, а тоа значи дека е време за празничната Дедомразовска трка со која ќе ја испратиме 2017 година

Share Button
Read more

Simply The Best (Концерт по повод празникот „Василица“)

А12.01.2018 и 13.01.2018 – 20.00 ч. Традиционален концерт по повод празникот „Василица“

Share Button
Read more

ПАТЕМ – Друштво со ограничена одговорност 2015 / 2016

Проект на Весна Дунимаглоска, Ѓорѓи Крстески, Станко Павлески и Друштвото

Share Button
Read more