Виз Ер Скопски маратон чекор напред во воведување иновативни технологии во регионот

Во соработка со eventbaxx од Германија, Виз Ер Скопски маратон оваа година воведува иновативен новитет, дигитален стартен пакет.

Share Button
Повеќе

Истражување и развој на производ и услуга со Сергеј Зафироски

Истражувањето и развојот во суштина претставува инвестиција во знаење,

Share Button
Повеќе

Златна Бубамара 2018 – За подобар живот

ЗЛАТНА БУБА МАРА НА ПОПУЛАРНОСТА, 21 издание во 21 век ЗА ПОДОБАР ЖИВОТ

Share Button
Повеќе

Illa J (Detroit, USA/live act) at MKC

Funky Fresh & Младински Културен Центар ви го претставуваат Illa J(Detroit, USA/live act)

Share Button
Повеќе

Концертна промоција на албумот „Мајчин јазик„

КОНЦЕРТНА ПРОМОЦИЈА НА НОВИОТ АЛБУМ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ – „МАЈЧИН ЈАЗИК„

Share Button
Повеќе

Епицентар: Викенд Програма

Петок, 09 февруари:

Share Button
Повеќе

Falcon Heavy – Директен пренос од лансирањето

По повод првиот лет на моментално најмоќната ракета во светот, Фалкон Хеви (Falcon Heavy) на SpaceX, Скопско Астрономско

Share Button
Повеќе

Хуманитарна изложба на WOW Box подароци

Прва изложба на првиот роденден на WOW Box.

Share Button
Повеќе

Пријавувањето за 6-та Авицена Женска трка е отворено!

Денес, 01.02.2018, официјално се отвора пријавувањето за Авицена Женската трка 2018. 6-та трка ќе се одржи во недела,

Share Button
Повеќе