Баскерфест 2017- Атракции, спектакл, детско катче и пивска градина на плоштад Македонија

Уште 11 дена не делат од почетокот на најпозитивниот македонски фестивал- Баскерфест.

Share Button
Повеќе

Телевизорите Samsung QLED се првите ‘CalMAN ready’ телевизори во светот кои овозможуваат автокалибрација за HDR квалитет на слика

Share Button
Повеќе

Christian Roth и Eric Domege ја споделија инспирацијата за нивните безвременски креации

За да се постават темелите на авангардните креации на очила и да се издигнат очилата

Share Button
Повеќе

ФРАНК ЦИРЕНБЕРГ НА „СКОПЈЕ КРЕАТИВА“

Дизајнерот мора да си го постави прашањето – како сакаме да живееме?

Share Button
Повеќе

Настанот е дел од фестивалот Скопје Креатива 2017

Денеска од 11-14ч. на платото пред МКЦ

Share Button
Повеќе

Креативна изложба – Рециклирани модни парчиња

Ве покануваме на изложба која вклучува изработени

Share Button
Повеќе

Ексклузивна презентација од светски познатиот дизајнер Christian Roth

Christian Roth, дизајнерот чии безвременски креации на очила ги надградуваат

Share Button
Повеќе

Scupini Romani ги прославуваат Розалии – празникот на розите

Центарот за научни истражувања и промоција на културата – ,,ХАЕМУС”

Share Button
Повеќе

Скопје Креатива 2017 – Пријавување за предавања и презентации

Предавања и презентации на овогодинешната Скопје Креатива

Share Button
Повеќе