ПОЕТЕСАТА И ПИСАТЕЛКА ВИКТОРИЈА ПЕТРОВСКА НА ЛИТЕРАТУРНИTE МАНИФЕСТАЦИИ ОДДРЖАНИ ВО НЕГОТИНО

Младата и исклучиво талентирана поетеса и писателка Викторија

Share Button
Повеќе

Попусти во Магор!

Во февруари важи истиот новогодишен попуст . Издавачката куќа Магор ги продолжи големите попусти и во февруари

Share Button
Повеќе

Книжевни средби во Прилеп и Битола

Викендов, во двата најголеми града на Пелагонискиот регион, Прилеп и Битола,

Share Button
Повеќе

Новогодишна журка во Магор! Нова е, добра ќе е!

После толку журки до превртување од играње. После толку познанства за цел живот. Симпатии, љубови, кратки караници,

Share Button
Повеќе

Новогодишни книжевни радости во Или-Или

Драги пријатели,

Share Button
Повеќе

Промоција на книга Скришна Посвоеност од Златко Бошевски

Златко Бошевски од Демир Хисар,работи во Дом на култура “ИЛИНДЕН”

Share Button
Повеќе

Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Повеќе

Промоција на мини прирачник за поезија од Пренџова

Во вторник, 26. декември, во 20.30 ч. во кино салата на Кинотека на Македонија

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“

Чест ни е да ве поканиме на промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“ и дружење со

Share Button
Повеќе