Лебедово Езеро – П. И. Чајковски

ЛЕБЕДОВО ЕЗЕРО – Петар Илич Чајковски Балет

Share Button
Read more

Мајски оперски вечери 2017

Опера-реквием „Јов“ на 45 „Мајски оперски вечери“

Share Button
Read more

СЕВИЛСКИОТ БЕРБЕР

Операта „Севилскиот бербер“ на 45 „Мајски оперски вечери“

Share Button
Read more

On the Road – Igor Kirov (CNT Split Ballet)

НА ПАТ – Јохан Себастијан Бах

Share Button
Read more

„Травијата” ги отвора јубилејните 45 „Мајски оперски вечери”

Со премиерата на операта „Травијата” од Џузепе Верди во режија

Share Button
Read more

Дон Кихот – Лудвиг Минкус (Балет)

Share Button
Read more

ОПЕРА ГАЛА 70 ГОДИНИ МАКЕДОНСКА ОПЕРА 26.04.2017 – 20.00 ч.

Во среда, 26 април 2017 г. Македонската опера и балет приредува

Share Button
Read more

ТАЈНО МОЈА – Мјузикл во чест на Тоше Проески

Распродадена изведба. Следните изведби

Share Button
Read more

ТАЈНО МОЈА Мјузикл во чест на Тоше Проески

Заради големиот интерес на публиката за мјузиклот „Тајно моја”

Share Button
Read more