Самсунг ја претстави „ISOCELL“ линијата на сензори за слика на Конгресот на мобилна технологија 2017 во Шангај

ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на

Скопје травел маркет 2017: Најдобрата дестинација за да се види светот

) Скопје травел маркет 2017, кој свечено се отвори на 6ти и ќе трае до 8ми април

%d bloggers like this: