Промотивна конференција на „BalkanMed INNOVA – Балканско-Медитерански Центар за претприемништво и иновации“

На 17-ти април со почеток од 12.00 часот во Стопанската Комора на Македонија (Скопје), 5 кат, Сала 4 ќе се

Share Button
Повеќе

DigiGirlz на Мајкрософт Македонија се одржа во Тетово и Скопје

Во Тетово и Скопје се одржа DigiGirlz настанот организиран од Мајкрософт Македонија со цел да ги поттикне младите девојчиња уште

Share Button
Повеќе

Стрес менаџмент работилница со Свами Џотирмаја

Свами Џотирмаја е високоценет меѓународен учител и еден од најголемите мудреци на денешнината кој

Share Button
Повеќе

Зголеми ја самодовербата

Сe чувствувате несигурно и имате чувство на помала вредност? Сакате да имате поисполнет живот од овој кој сега го живеете?

Share Button
Повеќе

Родово базирано насилство врз жени во спорт

Националната мрежа против насилство врз жени и семејно насилство и ТАКТ,

Share Button
Повеќе

Skopje Design Week 2017

Како и секоја година, така и оваа, сo огромна радост ви го претставуваме новото издание на Неделата

Share Button
Повеќе

Дводневна работилница

Она што го гледаме надвор од себе е резултат на она кое го носиме длабоко во себе.

Share Button
Повеќе

Upwork дружба Скопје 2017

Повелете во Винил на Upwork дружење и споделување искуства.Овој настан не е официјален и фаундиран од Upwork така што одиме

Share Button
Повеќе

Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

ЦМА КРИК објавува повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

Share Button
Повеќе