Дводневна работилница

Она што го гледаме надвор од себе е резултат на она кое го носиме длабоко во себе.

Share Button
Повеќе

Upwork дружба Скопје 2017

Повелете во Винил на Upwork дружење и споделување искуства.Овој настан не е официјален и фаундиран од Upwork така што одиме

Share Button
Повеќе

Повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

ЦМА КРИК објавува повик на учесници за работилница на тема ’’Медиумска писменост’’

Share Button
Повеќе

WordPress Meetup #12 – За почетници и поискусни

Ново топло лето, нов концепт на организрање на средбите.

Share Button
Повеќе

Tech4Good, Скопје – Технологијата во облак го помага општеството

Фондацијата Метаморфозис, заедно со локалната канцеларија на „Microsoft“

Share Button
Повеќе

Покана за квалитетните компании во Македонија

Меѓунарондата организација ICERTIAS ги повикува

Share Button
Повеќе

ОТВОРЕН ПОВИК ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ НА SHOWTIME AWARDS!

Share Button
Повеќе

Скопје Креатива 2017 – Пријавување за предавања и презентации

Предавања и презентации на овогодинешната Скопје Креатива

Share Button
Повеќе

ДВОДНЕВНА РАБОТИЛНИЦА ПО ПРОГРАМАТА “КРЕИРАЈ СЕ СЕБЕСИ“

Дали постојано се соочувате со исти или слични

Share Button
Повеќе