МНТ Супернова 2018, соѕвездие на добрата забава!

Нашата посада е подготвена! МНТ СУПЕРНОВА 2018, соѕвездие на добрата забава!

Share Button
Read more

Премиера – MAMMA MIA!

MAMMA MIA! Преку хитовите на АББА се раскажува комичната приказна за тинејџерка која е во потрага по нејзиниот вистински татко

Share Button
Read more

Премиера – MAMMA MIA!

Колку и да тежнееме кон вистината, доблеста, толку тегот нѐ враќа наназад во средина ментално загадена со политика, со немир,

Share Button
Read more

Не се клади на Енглези 16 и 20 декември 19:00

Изведбите на претставата се на 16 и 20 декември во 19:00 Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го

Share Button
Read more

Брачна игра 4 и 11 декември 19:00

БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна меланхолија!? Здодевност!?

Share Button
Read more

Ничија земја

Инерција на уништувањето

Share Button
Read more

Животот на Молиер

Автор: Михаил Булгаков Режисер: Александар Поповски УЛОГИ Никола Ристановски – Жан-Батист Поклен де Молиер, познат драматург и автор Сашка Димитровска

Share Button
Read more

28 Ноември во МНТ Тероризам

Тероризмот е присутен како тиранија на стравот кој ги корумпира и брутализира секојдневните

Share Button
Read more

Разговори во четири очи

Автор: Ингмар Бергман Режисер: Нина Николиќ Адаптација на текстот: Тамара Барачков Во претставата „Разговори во четири очи“ централниот лик на

Share Button
Read more