Претстави на ДАТ Мали а Големи

Детскиот алтернативен театар „Мали а големи“ се претставува со три нови претстави: ЗЛАТНОТО ЈАБОЛКО и ТРОЈАНСКАТА ВОЈНА, МОСТ и НАСЛОВ.

Share Button
Повеќе

Бракот е брак

БРАКОТ Е БРАК е невообичаена комедија преку која можете да ѕирнете зад кулисите на театарот.

Share Button
Повеќе

Првин ќе ме земеш, после ќе ме…

УРНЕБЕСНА КМЕДИЈА во која на средба „НА СЛЕПО“ во едно реално шоу се сретнуваат Ѓорѓи Мучев

Share Button
Повеќе

MAMMA MIA!

Времетраење: 180 минути |со пауза|голема сцена Музика и текст: Бени Андерсон | Бјорн Улвеус | текст: Кетрин Џонсон | по

Share Button
Повеќе

МНТ Супернова 2018, соѕвездие на добрата забава!

Нашата посада е подготвена! МНТ СУПЕРНОВА 2018, соѕвездие на добрата забава!

Share Button
Повеќе

Премиера – MAMMA MIA!

MAMMA MIA! Преку хитовите на АББА се раскажува комичната приказна за тинејџерка која е во потрага по нејзиниот вистински татко

Share Button
Повеќе

Премиера – MAMMA MIA!

Колку и да тежнееме кон вистината, доблеста, толку тегот нѐ враќа наназад во средина ментално загадена со политика, со немир,

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези 16 и 20 декември 19:00

Изведбите на претставата се на 16 и 20 декември во 19:00 Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го

Share Button
Повеќе

Брачна игра 4 и 11 декември 19:00

БРАЧНА ИГРА“ МИРИСА НА НЕШТО ЕПТЕН ЛИЧНО Брачна меланхолија!? Здодевност!?

Share Button
Повеќе