Травијата / La Traviata – Giuseppe Verdi

За „Травијата“… За мене најважното нешто во операта,

Share Button
Read more

Животот е прекрасен 21 и 22.11 во 20:00

„Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот,

Share Button
Read more

ИНТЕРВЈУ СО МЛАДАТА ТАЛЕНТИРАНА ПИСАТЕЛКА ВИКТОРИЈА ПЕТРОВСКА

Драги постоечки и потенцијални креативци, запознајте ја Викторија Петровска, девојка со смел стил на живеење, поетеса и писателка.

Share Button
Read more

GIPSY KINGS во Скопје @22.12.2017

Со задоволство ве информираме дека е познато финалното шоу на Авалон Продукција

Share Button
Read more

Завчера Елон Маск го претстави Tesla Semi и Roadster v2

Илон Маск на 16-ти овој месец, го претстави новиот долго најавуван камион (Tesla Semi),

Share Button
Read more

Al Di MEOLA во Скопје @25.11.2017

Огромно задоволство ни е да ви го најавиме следниот проект за оваа година- еден од најголемите светски и најнаградувани гитаристи

Share Button
Read more

Меѓународен драмски фестивал за лица со и без хендикеп

Во понеделник (20 ноември) со почеток во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија, ќе се одржи рецитал на

Share Button
Read more

„Шубертова вечер“ со Марија Ѓошевска

Во понеделник (20 ноември) со почеток во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија,

Share Button
Read more

„Магичен глас“ – концерт за деца на Македонската филхармонија

На 18 ноември (сабота) во 12 часот, во големата сала на Македонската филхармонија, ќе се одржи Симфонискиот концерт за деца под наслов „Магичен

Share Button
Read more