Курс за WordPress

ука си затоа што сакаш да станеш мастер во WordPress? Се наоѓаш на вистинското место, и сето ова можеш да

Share Button
Повеќе

Рефлексивен музеј | предавање на Kate Fowle

Во Музејот на современата уметност – Скопје предавање насловено „Рефлексивен музеј“ ќе одржи Кејт Фoул (Kate Fowle), водечка кураторка во

Share Button
Повеќе

Промоција на „Графичка мапа на Родољуб Анастасов“

Во рамки на „Скопско лето“ промоција на „Графички мапи на Родољуб Анастасов“, проект на Музеј на Град Скопје. Ќе се

Share Button
Повеќе

Скопските општини дел од проектот „Европска Зоолошка“

Скопските општини се приклучуваат кон проектот „Европска Зоолошка“. Директорот на Зоолошката градина Скопје,

Share Button
Повеќе

Да му помогнеме на Кире

Здраво Хумани луге, ќе ве молам ако може да ја прочитате молбата која Кире Главинчевски ни ја испрати денеска. Се

Share Button
Повеќе

30 години со ајкули – Дискавери ја слави годишнината со легендарна недела посветена на ајкулите (SharkWeek)

Пред 30 години Дискавери покрена иницијатива за канал кој наскоро стана највозбудлив телевизиски настан за време на летните денови –

Share Button
Повеќе

Разговор со младата и талентирана Ива Пуовиќ

Почитувани читатели, чест ние да ви ја претставиме младата и талентирана Ива Пуовиќ .Која е  Ива и со што се занимава

Share Button
Повеќе

Macedonian Tour

DJ Latine Prince ќе прави турнеа низ Македонија ќе гостува во Струмиц 16-Август во Club Platinium, на 17-ти Август ќе

Share Button
Повеќе

МИСИЈА ЗА СПАСУВАЊЕ ДЕЦА ВО ТАЈЛАНД НА ДИСКАВЕРИ КАНАЛОТ

Дискавери Ви ја прикажува приказната за неверојатното спасување на тајландискиот фудбалски тим која го потресе целиот свет, во документарниот филм

Share Button
Повеќе