Филмски проекции „Movies that matter“ во Скопје

Младински образовен форум и Амбасадата на Кралството Холандија ве покануваат на „Movies that matter“, филмски фестивал за документарен филм чија

Share Button
Read more

15 работи кој не сте ги знаеле за Morgan Freeman

Во ова видео ќе видите 15 работи кој не сте ги знаеле за познатата Холивудска ѕвезда Morgan Freeman.

Share Button
Read more

Хелен Кларк: Преспа е совршен пример на „тројна победа“ за одржливиот развој

Светската премиера

Share Button
Read more

ЕХО – фестивал на планински филм

По трет пат во нашиот град во организација на Општина Прилеп и на Форум за Авангардна Креативност ќе гостува ЕХО

Share Button
Read more

Перформанс од Аријата на Дива Плавалагуна од филмот ,,Петиот Елемент”

Дива Лагуна е вонземјанин добро позната од филмот

Share Button
Read more

Последните фотографии од познати личности

Гледајки ги фотографиите од некој кој пред почине може да биде вознемирувачки, а до некаде и фансцинантно. Ние ви спремивме

Share Button
Read more

10 Филма на Вил смит

Ова се почетоците на Вил Смит, тука ќе ѓи видите сите добри улоги од почетокот до сега. Секој нов негов

Share Button
Read more

Актери vs Познати личности

Слики на Актери кој глумеле познати личности.

Share Button
Read more

13 Слики со холивудски ѕвезди

Погледнете ги овие 13 фотографии, сличноста на малечки дечиња со познати личности.

Share Button
Read more