Skopsko Situacija – Dj Goce 21.7.2018 13:00

Скопско ситуација Dj Goce 21.07-13:00 Badu Bar Пивара Скопје / Pivara Skopje\ #badubar #poslemostot #skopskosituacija #skopskosmooth #skopskosmoothpotvoe #djgocesaf #whatmakesussmile

Share Button
Повеќе

Cresha Bar неделен распоред 19-21.07.18

Неделен распоред на настаните во Цреша бар: Четврток : Андреј Мицајковски Петок: Ката Попова Сабота: Dj Lans Ве очекуваме на

Share Button
Повеќе

„Послушен брод што плови“ на Ирена Јорданова

Драги пријатели/читатели, во годината во која славиме 15 години постоење, и во која претежно издаваме домашни автори, со големо задоволство

Share Button
Повеќе

Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО

Голем хуманитарен концерт // ОД СРЦЕ ЗА БАМБО Место: Дом на култура – Македонски Брод Време : 20h // 24.07

Share Button
Повеќе

За љубовта на човекомразецот или за омразата на човекољубецот

Оваа сериозна комедија е поглед во човековата душа на современиците од периодот кога била пишувана во 17 век, но e

Share Button
Повеќе

Beach Run Mavrovo Half Marathon 2018

Beach Run Mavrovo 2018 Датум: 22 јули 2018 Локација: Маврово Време на старт: 10 часот Регистрација: 8:30 – 9:30 Прогласување

Share Button
Повеќе

Размена на книги и книжевни муабети, vol.11

Kнижевна дружба , заедно со размена на прочитани книги, во организација на Facebook групата „Размена на книги и книжевни муабети

Share Button
Повеќе

Бесплатно предавање: Маркетинг концепти за генерациите X, Y, Z

Таргетирај паметно според спецификите на генерациите! 💡

Share Button
Повеќе

Владо Јаневски // 25 години соло кариера / 05 август, Охрид

ГОЛЕМ КОНЦЕРТ НА ВЛАДО ЈАНЕВСКИ ВО ОХРИД! Големо задоволство ни е да ви објавиме дека легендарниот Владо Јаневски после пауза

Share Button
Повеќе