Промовирана книгата „Македонска традиционална медицина“ од Драган Јованов

Книгата посветена на лековитите билки и нивната примена кај нас, „Македонска традиционална медицина“ од Драган Јованов, беше промовирана на 3

Share Button
Повеќе

Летен фестивал на книгата

ЗАПОЧНА ЛЕТНИОТ ФЕСТИВАЛ НА КНИГАТА!

Share Button
Повеќе

Книжевен разговор со Драго Гламузина

Издавачката куќа „Готен“ во рамки на проектот „Читајќи го Балканот“ ве поканува на книжевниот разговор со хрватскиот писател Драго Гламузина.

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Допирот на времето“

На 6 јуни во просториите на Домот на култура „Кочо Рацин“ во Скопје беше промовирана книгата „Допирот на времето“ –

Share Button
Повеќе

Промовиран прирачникот „Како се оди во Париз“ од Јана Мишо на штандот на „Арс Ламина“

Во париски амбиент, со кроасани, макаронс-колачи и француска музика вчера (5 мај) беше промовиран прирачникот „Како се оди во Париз“

Share Button
Повеќе

Излезе „Во градината има само љубов“- нова стихозбирка од Филип Димкоски

Деновиве, од печат излезе третата поетска книга на поетот Филип Димкоски, насловена „Во градината има само љубов“. Книгата ја сочинуваат

Share Button
Повеќе

ПОЕТЕСАТА И ПИСАТЕЛКА ВИКТОРИЈА ПЕТРОВСКА НА ЛИТЕРАТУРНИTE МАНИФЕСТАЦИИ ОДДРЖАНИ ВО НЕГОТИНО

Младата и исклучиво талентирана поетеса и писателка Викторија

Share Button
Повеќе

Попусти во Магор!

Во февруари важи истиот новогодишен попуст . Издавачката куќа Магор ги продолжи големите попусти и во февруари

Share Button
Повеќе

Книжевни средби во Прилеп и Битола

Викендов, во двата најголеми града на Пелагонискиот регион, Прилеп и Битола,

Share Button
Повеќе