Новогодишна журка во Магор! Нова е, добра ќе е!

После толку журки до превртување од играње. После толку познанства за цел живот. Симпатии, љубови, кратки караници,

Share Button
Повеќе

Новогодишни книжевни радости во Или-Или

Драги пријатели,

Share Button
Повеќе

Промоција на книга Скришна Посвоеност од Златко Бошевски

Златко Бошевски од Демир Хисар,работи во Дом на култура “ИЛИНДЕН”

Share Button
Повеќе

Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Повеќе

Промоција на мини прирачник за поезија од Пренџова

Во вторник, 26. декември, во 20.30 ч. во кино салата на Кинотека на Македонија

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“

Чест ни е да ве поканиме на промоција на книгата за деца „Кучешки приказни од Тафталиџе 1“ и дружење со

Share Button
Повеќе

Фестивал ArtArea – културна артерија на градот

ArtArea Културна артерија на градот 22–24 декември во Кино Култура

Share Button
Повеќе

Промоција на книгата „Мистериозното јајце“ од Оливер Коларевски

Промоција на книгата за деца „Мистериозното јајце“ и дружење со авторот и илустратор Оливер Коларевски!

Share Button
Повеќе

Промоција на „Емотивен манипулатор“ на Ксенија Николова

Со особено задоволство авторката Ксенија Николова и ИП Култура ве покануваат на промоцијата на

Share Button
Повеќе