Sean Paul – Скопје Концерт

Со гордост ви најавуваме дека една од најактуелните светски ѕвезди, јамајканскиот суперстар Шон Пол (SEAN PAUL) на 23 август ќе

Share Button
Повеќе

Алтернативно Скопје #4

30ти Јуни, ПЛАТО ПРЕД МКЦ Во организација на Млади за Скопје. Концерт на отворено на 6 бендови. Влез слободен. Поддршка

Share Button
Повеќе

Два уметничка света: Дуке Бојаџиев vs. Марина Абрамович

Тимот на СмартАп ве поканува да се дружиме и продискутираме за уметноста и делата на уметницата Марина Абрамович низ визурата

Share Button
Повеќе

Денеска Монистра на Скопје Стрит Фестивал 21ви Јуни

Велат: “Како што е дома, никаде на светот не е”! Така ни е и на нас.

Share Button
Повеќе

BRYAN FERRY ВО МАКЕДОНСКА ФИЛХАРМОНИЈА- 9 СЕПТЕМВРИ 2018!

Драги пријатели, Со задоволство ве информираме дека човекот наречен King of the coo

Share Button
Повеќе

Концерт на Daddo Dganit и Heftsiba Zer Aviv – Израел

Официјално отворање на „Скопско лето 2018“ на првиот ден на летото и светскиот ден на музиката „Fete de la Musique“

Share Button
Повеќе

Рутер2.0 понеделник 18/06/2018

Конференција како конференција мора да има некој што ќе каже нешто, па така по неспецифичен ред на зборување ќе наведеме

Share Button
Повеќе

Скопје за Битола: Некултурно

Скопјани, Битолчани во Скопје и сите останати народи во близина, јавете се. 🙂

Share Button
Повеќе

Ohrid Calling: Armin van Buuren //04 august 2018

Еден од најдобрите и најголеми диџеи на светот на сите времиња, ARMIN VAN BUUREN ќе биде вториот хедлајнер на навистина

Share Button
Повеќе