Мама Миа! Одиме повторно! | Ladies Night во Cineplexx

Ви го најавуваме второто продолжение на еден од најуспешните мјузикли во последната деценија! Бидете подготвени за многу пеење, танцување и

Share Button
Повеќе

Beach Film Festival

Гледање филмови на плажа + забава до изгрејсонце = Beach Film Festival 🙂 Од 19 до 22 јули оваа година

Share Button
Повеќе

5+ Бенд на Здраво Млади

Здраво, здраво Млади, Со голема радост споделуваме дека оваа година во рамки на „Јуниор програмата“ на Здраво Млади ќе настапат

Share Button
Повеќе

Zucchero во Охрид // 25 јули Антички театар

TUTTI A OHRID: ДОАЃА ZUCCHERO! 25 ЈУЛИ, 2018 година- Антички театар- Охрид

Share Button
Повеќе

Работилница – Сликање на текстил

– Презентација за начинот на исцртување и сликање на текстил – Секој учесник добива текстил, кој по изработката може да

Share Button
Повеќе

Летно HR кафе и NLP работилница

Македонската асоцијација за човечки ресурси во соработка со СЕНСУМ тренинг и коучинг и НЛП центарот Ве поканува на Летно HR

Share Button
Повеќе

Sean Paul – Скопје Концерт

Со гордост ви најавуваме дека една од најактуелните светски ѕвезди, јамајканскиот суперстар Шон Пол (SEAN PAUL) на 23 август ќе

Share Button
Повеќе

Гласови & Зборови

Повеќегодишниот изложбен проект на Ката Мијатовиќ и Зоран Павелиќ, Гласови & Зборови, се базира на структурирање изложби од проектите на

Share Button
Повеќе

МКЦ за Скопје

55 години од скопскиот катастрофален земјотрес. МКЦ за Скопје е настан кој не потсетува на солидарноста на скопјани, на солидарноста

Share Button
Повеќе