Beach Film Festival

Гледање филмови на плажа + забава до изгрејсонце = Beach Film Festival 🙂 Од 19 до 22 јули оваа година

Share Button
Повеќе

5+ Бенд на Здраво Млади

Здраво, здраво Млади, Со голема радост споделуваме дека оваа година во рамки на „Јуниор програмата“ на Здраво Млади ќе настапат

Share Button
Повеќе

Zucchero во Охрид // 25 јули Антички театар

TUTTI A OHRID: ДОАЃА ZUCCHERO! 25 ЈУЛИ, 2018 година- Антички театар- Охрид

Share Button
Повеќе

Работилница – Сликање на текстил

– Презентација за начинот на исцртување и сликање на текстил – Секој учесник добива текстил, кој по изработката може да

Share Button
Повеќе

Sean Paul – Скопје Концерт

Со гордост ви најавуваме дека една од најактуелните светски ѕвезди, јамајканскиот суперстар Шон Пол (SEAN PAUL) на 23 август ќе

Share Button
Повеќе

МКЦ за Скопје

55 години од скопскиот катастрофален земјотрес. МКЦ за Скопје е настан кој не потсетува на солидарноста на скопјани, на солидарноста

Share Button
Повеќе

Room 313 invites SASO RECYD

Деновите на пивото во Прилеп добиваат алтернативен настан со гостување на еден од пионерите на електронската музика. Room 313 invites Saso Recyd

Share Button
Повеќе

Епицентар Saturday: Mirko Popov

Сабота во Епицентар 5 часовен DJ сет на Mirko Popov playing the greatest emotional techno [1987 – 2018] внимателна селекција на

Share Button
Повеќе

Импров Група Настап

Импров Група “Настап” во Јавна Соба Драги љубители на добрата забава, со големо задоволство Ве покануваме на следниот Настап на

Share Button
Повеќе